wielerkledingwinkel2

ساخت وبلاگ

In totaal zaten 175 chauffeurs van de 25 teams op het startpunt van Deinze en begonnen aan een lange 252 kilometer lange race. De game is snel vanaf het begin en de snelheid ligt boven de 50 km / u. Na 50 kilometer zorgde de zijwind uit de Noordzee ervoor dat de grote groep zich splitste en een groep machtige rijders stormde op de voorgrond. Ze maakten de opening snel groter dan een minuut.

Aan het einde van het spel proberen nog steeds veel bestuurders aan te vallen. QUICK-STEP FLOORS herstellen de vier mensen op de laatste 500 meter. Echter, hun sprinter Elia Viviani werd geblokkeerd in de menigte. Op de laatste 150 meter begon Christopher, die een UAE TEAM EMIRATES Goedkope wielerkleding droeg, aan te vallen.

 

 Deze overwinning bewees dat Christopher het gevoel van de Spring Classic terugkreeg en hij moet Gaviria bedanken, die ook een UAE Team Emirates fietskleding draagt. De laatste grote groep sprintte, Gaviria overhandigde het recht om naar Christopher te schieten, en bleef voor Viviani hangen, gaf vrijwillig de versnelling op en hield de gevaarlijkste tegenstander achter zich.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 257 تاريخ : سه شنبه 29 مرداد 1398 ساعت: 22:27

Op 27 maart 2019 eindigde de derde etappe van Volta a Catalunya. Met een Mitchelton-SCOTT Goedkope wielerkleding versloeg Adam Yates vele klimmers aan het einde van de berg om het podium te winnen.

 

Het einde van de derde etappe was vastgesteld op Valter 2000. Valter 2000 werd vorig jaar vanwege sneeuw geschrapt en de naam stond bekend als een bergetappe op grote hoogte. Na het begin van het spel braken er veel mensen door. Uiteindelijk kwamen de vijf mensen samen in de eindsprint. Daniel Martin (UAE Team Emirates) nam het voortouw bij het versnellen, maar Adam Yates, die een Mitchelton-SCOTT Mitchelton-Scott fietskleding droeg, overmeesterde zijn tegenstander. Egan Beal (Team Sky) volgde de leiding van Adam Yates en won de tweede etappe. De Gendt (Lotto-Soudal) keerde terug naar de finishlijn na 2 minuten en 21 seconden en hield amper de gele trui.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 182 تاريخ : دوشنبه 28 مرداد 1398 ساعت: 22:32

De Enduro World Series is afgelopen weekend voor het eerst geopend in Rotorua, Nieuw-Zeeland. De eerste etappe van de race werd in vijf etappes uitgevoerd en passeerde het beroemde Carreva Rewa-woud. Martin MAES, die de GT Factory Racing Goedkope wielerkleding droeg, duurde 0: 27: 10.80 en finishte 24 seconden voorsprong op de tegenstander. De game won het EWS-seizoen 2019.

 

Na de start van de wedstrijd presteerde Morgane Charre sterk en won zelfs een etappe. Het slagveld voor vrouwen van dit jaar was aan het stijgen, maar de titelverdediger Sam Hill begon goed, maar hij stuitte op een mechanische storing. Gekke fans verzamelden zich in de moeilijkste boomwortels en er was de meest opwindende uitvoering, "Fast and Clean" gekleed in Fietskleding dames-kampioen Martin MAES om zijn prestaties te evalueren. Volgende stop, EWS gaat naar Tasmanië, dus houd het in de gaten!

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 186 تاريخ : يکشنبه 27 مرداد 1398 ساعت: 16:47

Cape Epic Aan het einde van de zevende etappe won het KROSS-SPUR team de laatste etappe met 02:53:07. Scott-SRAM MTB-Racing behield een leidende totaalscore, met Nino Schurter in de Scott-SRAM MTB-Racing Goedkope wielerkleding en uiteindelijk wint Lars Forster het kampioenschap.

 

Met Nino Schurter en Lars Forster in de Scott-SRAM MTB-Racing Mitchelton-Scott fietskleding op de GC voor een voorsprong van 8 minuten staat het kampioenschap voor je, verdedig je gewoon de Cannondale Factory Racing en voltooi de race veilig. Daarom kozen ze voor een conservatieve strategie om de laatste stadiumkampioen te laten vechten voor andere teams die strijden om een overwinning op één station. Van harte gefeliciteerd Nino! Gefeliciteerd Lars! Tot nu toe eindigde de 819 Zuid-Afrika Absa Cape Epic met een totaal van 624 km en een cumulatieve klim van 16.650 meter.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 205 تاريخ : جمعه 25 مرداد 1398 ساعت: 22:12

De 110e Milano-Sanremo begon op 23 maart. Als de eerste "Five Classics" van het seizoen is Milano-Sanremo natuurlijk het eerste grote evenement van de 2019 Spring Classic. De 291 kilometer lange race is erg lang, maar voor de meeste spelers die Goedkope wielerkleding dragen, zijn de eerste zes uur "casual ritten", alleen de laatste 30 kilometer is de "echte" Milano-Sanremo. De laatste Poggio is de 'winnaar' van de dag. Poggio heeft een lengte van 3,7 km, een gemiddelde helling van 3,7% en een maximale helling van ongeveer 5%. Als Poggio ergens anders verschijnt, heeft het niet eens een "beklimming", maar in Milaan-Sanremo is dit het meest cruciale. De een is heel dicht bij het einde; de andere is dat het pad plotseling smaller wordt in Poggio.

 

Milano-Sanremo is het enige spel in de "Five Classics" dat in de Ronde van Italië fietskleding "Pure Sprinter" past, maar het is het bestaan van Poggio die ervoor zorgt dat het spel vol eindigt met variabelen. Dit is ook de grootste charme van Milano-Sanremo.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 148 تاريخ : پنجشنبه 24 مرداد 1398 ساعت: 22:09

De derde rit van Cape Epic, met een totale lengte van 107 KM en een totale klim van 2800 M, is een van de beroemdste podia in de geschiedenis van Cape Epic. Cape Epic, die niet door Groenlandberg is geklommen, is onvolledig. Groenlandberg is het hoogste punt van de race. Het lijdt geen twijfel dat dit een onvermijdelijke mijlpaal is voor chauffeurs. In het afgelopen decennium heeft South Africa's Cape Epic 7 race routes. Om deze piek te beklimmen.

 

Manuel Formic en Enrique Awancini die de Goedkope wielerkleding van Cannondale Factory Racing droegen, kwamen om 04:30:00 aan bij de finishlijn om de etappe te winnen en een gele BMC Racing Team fietskleding op te zetten die de totale score weergeeft. Tegelijkertijd hebben het Scott-SRAM MTB-Racing-team van Nino Schulte en Lars Foster met succes het startsein gegeven.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 168 تاريخ : سه شنبه 22 مرداد 1398 ساعت: 23:18

Op 18 maart 2019 eindigde de zesde etappe van de Double Sea Race. ALAPHILIPPE won onverwacht de groepssprint. In vergelijking met de vorige fase is de zesde fase een relatief gemakkelijke dag en de ups en downs zijn geconcentreerd in de eerste helft. Maximiliano Arie blijft de sprintpunten oogsten en blokkeert de oranje Goedkope wielerkleding.

 

De sprinttrein Decuninck-Quick-Step zorgde voor een perfecte besturing van het tafereel. Hoewel de sprinter VIVIANI van Deceuninck-Quick-Step, die een Deceuninck-Quick-Step Quick-Step Floors fietskleding droeg, zijn eigen trein niet kon vinden in het laatste stuk, nam ALAPHILIPPE de laatste kans. ALAPHILIPPE snelde door de twee posities van de tegenstander en nam de leiding. SAGAN legde zijn aandacht op VIVIANI, maar de tegenstander heeft het al geregeld. De snelle stap van "Lure The Tiger Down The Mountain" is ook "dubbele verzekering."

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 160 تاريخ : دوشنبه 21 مرداد 1398 ساعت: 22:28

Ten eerste de sprinthouding

Als je je cross-sectionele gebied in een snelle sprint kunt minimaliseren, kun je veel waardevolle energie besparen.

Ten tweede, locatie en auto controle

En om een ​​goede positie te krijgen, of u nu het initiatief neemt of passief bent, moet u weten hoe u het risico van een neerstorting op de hoge snelheid riskeert om de tegenstander te openen en hoe precies te zijn en de wind niet te verliezen.

Ten derde, de sprintknop: als je Goedkope wielerkleding nog steeds mechanisch schakelt, is het ten zeerste aan te raden om over te schakelen naar elektronisch schakelen en een sprintknop op een handige positie te installeren.

4. Buigen: als je een hoger vaardigheidspunt hebt en sneller kunt buigen en buigen dan anderen, kun je ervoor kiezen om te profiteren van de snelle bochtenvaardigheden om een ​​hogere positie te bereiken en energieverlies te verminderen.

 

De Isle of Man-raket heeft er maar één in de wereld, niet zwakker dan de lichaamsbouw van Cavendish in de Quick-Step Floors fietskleding is niet de enige voorwaarde om een ​​wedstrijd te winnen.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 179 تاريخ : شنبه 19 مرداد 1398 ساعت: 21:38

Op 3 augustus 2019 eindigde de eerste fase van het Poolse toeooi. Ackermann met een Bora-Hansgrohe Goedkope wielerkleding versloeg Gaviria en nam de start.

De eerste etappe was de 132,3 km vlakke wegetappe in Krakau. Voordat hij het laatste stedelijke gebied betrad, naderde de sprint en werd het ritme van het spel steeds spannender. Het complexe terrein en de smalle wegen in de stad dragen bij aan de moeilijkheidsgraad van het spel.

 

Bora Hansgrohe nam deze dag veel ritten en bracht Ackermann in de Bora-Hansgrohe Bora-Hansgrohe fietskleding naar een goede positie. Swift begon vroeg, en toen het de kracht van Gaviria en Ackermann was, lieten de twee duidelijk hun andere tegenstanders achter. Ackermann, die later aan het accelereren was, had meer uithoudingsvermogen en keerde na een jaar terug naar Polen om opnieuw de eerste etappe te winnen.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 205 تاريخ : جمعه 18 مرداد 1398 ساعت: 22:10

Op 13 maart 2019 was de vierde fase Parijs-Nice voorbij. De uitbraakgroep slaagde uiteindelijk, en Cort, die het Astana Pro Team Goedkope wielerkleding droeg, sprong eruit en won het podium.

De vierde etappe van het Nice Touament in Parijs is 212 kilometer lang en is de beste in deze competitie. De 13-persoons breakout-groep vormde zich in de beginfase van de wedstrijd. De Gendt nam alle resterende drie klimpunten in deze etappe en beklom eerst de lijst met klimleiders en nam het polkadot-shirt over.

 

Mitchelton-SCOTT leidde de grote groep naar de achtervolging en hoopte Trentin het podium op te laten. Op het laatste moment kon de grote groep de kloof niet effectief verkleinen; Kurt's sprintsnelheid was beter dan de tegenstander, maar hij wachtte niet tot het einde, een kilometer voor het einde van de snelheid om direct te versnellen om zich te ontdoen van andere mensen, solo te winnen, De Gendt Het proberen te halen is niet succesvol. De grote groep arriveerde in 48 seconden. Kwiatkowski, gekleed in de Team Sky Team Sky fietskleding, steeg naar de top van de totale score, de vijfde fase is ITT, Kwiatkowski heeft de mogelijkheid om de voorsprong uit te breiden.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 195 تاريخ : دوشنبه 14 مرداد 1398 ساعت: 22:34

Op 9 maart 2019 was de 13e Strade Bianche voorbij. Alaphilippe die Deceuninck-QuickStep Goedkope wielerkleding droeg won het kampioenschap in de laatste steile helling met Fuglsang (Astana) en Van Aert (Jumbo - Wismar).

 

Het weer in de competitie van dit jaar is erg goed, en de 11 secties met onverharde wegen zullen niet modderig worden. Het begin van het spel was relatief strak; na 30 kilometer zijn sommige talenten met succes gescheiden van de grote groep. Fuglsang wilde vóór de laatste steile helling Alaphilippe afzetten, maar zijn tegenstander in Deceuninck-QuickStep Quick-Step Floors fietskleding was in goede vorm en de laatste steile helling sprintte volledig in de controle van Alaphilippe. Onder hen, een krachtige Deceuninck-QuickStep, hebben ze een geweldige vier-game winning streak gemaakt in de laatste vier eendaagse races (Omloop Het Nieuwsblad, KBK, Saman Grand Prix en Strade Bianche).

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 182 تاريخ : يکشنبه 13 مرداد 1398 ساعت: 22:44

De ringwet van 2019 is ten einde. De 21-daagse reis loopt ten einde. Er zijn veel verschillende vertrekplaatsen voor de Tour de France, maar het eindpunt is altijd de Franse hoofdstad Parijs geweest, die al meer dan honderd jaar nooit is veranderd. In de nacht van Parijs, op de laatste dag van de wedstrijd, vertrokken de renners met Goedkope wielerkleding uit de buitenwijken van Parijs en werden op de weg verwelkomd. Of het nu de eerste of de laatste is, het is een held die een reis van 3000 kilometer heeft afgelegd.

 

Het spel is al "afgelopen" en de chauffeurs zullen langzaam genieten van de tijd van ontspanning. Na aankomst op de finishlijn waren de renners met Ronde van Frankrijk fietskleding erg onder de indruk van de competitie en BERNAL, Sagan en Kruijswijk stonden op het hoogste podium. De Tour de France is een grote competitie met veel tijd en afstand. Ongeacht of de rijders het kampioenschap hebben gewonnen of niet, de rijders die de 3000 kilometer lange reis kunnen afleggen, zijn helden. Ze zijn iedereen waard. Ik hoop dat ze in de toekomst steeds beter in staat zullen zijn om hun kampioenschap te winnen.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 224 تاريخ : چهارشنبه 9 مرداد 1398 ساعت: 23:00

De vrouwen Strade Bianche is de eerste wereldtouee voor vrouwen van het seizoen 2019, waarbij een groep topspelers wordt aangetrokken. De damesrace is vergelijkbaar met de herenrace. De race is 136 kilometer lang en bestaat uit 8 delen van 23 kilometer onverharde wegen. Het tempo van de game is hevig, en de aanval en verdediging zijn frequent, maar degene die de richting van het spel bepaalt, gebeurt in de laatste 15 kilometer.

 

Onder de bewaking van Bols-Dolmans, die gedomineerd wordt door het aantal mensen, vond Van Vleuten, die een Mitchelton-SCOTT Goedkope wielerkleding droeg, nog steeds de gelegenheid, en vervolgens de andere kant om de opening voor een halve minuut te openen, solo in de laatste tien kilometer. De Nederlandse veteraan verkeert in uitstekende staat, behoudt zijn voorsprong tot aan de finishlijn en tenslotte trekt Van Vleuten de eerste Fietskleding dames van de vrouwen Strade Bianche aan. Langvad en Niewiadoma wonnen de tweede en derde plaats.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 227 تاريخ : سه شنبه 8 مرداد 1398 ساعت: 22:40

Over Rwanda gesproken, de eerste reactie van veel mensen is mogelijk een van 's werelds minst ontwikkelde landen, die economisch achterlijk, politiek onstabiel is en wordt gepubliceerd door de Verenigde Naties. Rwanda van vandaag is echter heel anders geworden. De mensen in Rwanda hebben een onvoorstelbaar enthousiasme voor fietsen. Het toeooi heeft een niveau bereikt van nationaal caaval, en de fans die Goedkope wielerkleding over de hele wereld kopen, zijn Rwanda. Mensen zijn verbaasd over het enthousiasme van fietsen!

 

Het kampioenschap van dit jaar wint de Merhawi Kudus van het Astana Pro Team. Het 25-jarige klimgenie uit Eritrea droeg net de Astana Astana Pro Team fietskleding in 2019 en won het Eritrean National Championship road group-kampioenschap vorig jaar, en heeft een totaal potentieel van 31 in de Ronde van Spanje dit jaar.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 235 تاريخ : يکشنبه 6 مرداد 1398 ساعت: 23:35

De veertiende etappe is de eerste etappe van de Tour de France dit jaar om de hoogte van 2000 meter te beklimmen, een echte bergetappe. Het compacte schema van 117,5 kilometer maakt het tempo van de game sneller. De Tourmalet-pas is de vertegenwoordiger van de Pyreneeën. Dit is vaak het geval op de Tour de France-route, maar het aantal keren dat het lijkt alsof het einde van de berg is, is heel weinig. Voordat de renners gekleed waren in Goedkope wielerkleding en klaar waren om te sprinten in Turmalai, vulde het organiserend comité ook een Col du Soulor, de moeilijkheid kan niet worden genegeerd.

 

De veertiende etappe van de Tour de France eindigde. Pinot lanceerde de laatste slag in de laatste 200 meter en won het kampioenschap. Pinot nam de leiding naar de top van de Tourmalay en won de etappe. Alaphlippe tweede regel, waardoor het totale scorevoordeel en de totale scoresituatie verder worden uitgebreid. De prestaties van Alaphlippe zijn verbluffend en blijven de status van het gele shirt consolideren.Alaphlippe houdt haar Ronde van Frankrijk fietskleding in de hand en we verwachten dat Alaphlippe en Pinot betere resultaten zullen behalen in de volgende game.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 227 تاريخ : پنجشنبه 3 مرداد 1398 ساعت: 23:14